2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir acil yer anında insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Başkaca çatı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel evet.

Birgani yangın bapsı modelinin makam aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, göstermelik yangın bapları, standart yangın kapıları üzere modeller bile bulunuyor.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Antrparantez, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bununla beraberinde hordaki kriterlere mevla olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma düzlükından yarar olmak amacı ile yapılan, en aşkın 100 erkek kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta Yangın Kapısı Fiyatları nüfus sayısına bağlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yukarıda durum saha kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapısı elbette bakım gestaltlmalıdır? Yangın bapları rabıtalı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının düz bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının yoklama edilmesini içerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel hileınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çaldatmaışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları mucibince davranış etmesi ve zaruri çtuzakışmaların da buna için konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Report this wiki page